Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

kisi

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

6cc393d9d89f601f617edbf4bde6c883.png

Z dumą prezentujemy XII edycję serwera z modami technicznymi IndBuildCraft!

Serwer oparty jest o wyselekcjonowane, i odpowiednio dostosowane pod nasz serwer modyfikacje.

Rozgrywka została zbalansowana, aby pozwolić na świetną zabawę bez zbytniego ułatwiania gry, a co za tym idzie postępy są bardziej satysfakcjonujące.

Serwer działa na mocnej maszynie, a autorsko dostosowany silnik zapewnia jeszcze większą wydajność. W skrócie: nigdy więcej lagów.

Serwer istnieje od 2012 roku a w niezmienionej formie funkcjonuje od ponad półtorej roku.

_info.png

__info.png

download.png

Skan:

https://www.virustotal.com/pl/file/12469061f891859f50efc13ba6a8cb44332090879be3ba99e9f5fcc03f924b63/analysis/1471602138/

Serwer posiada własny system gdzie każdy może posiadać dowolnego skina.

_mody.png

305d2e587cdcd9e79b39b5c40628b636.png

lista.png

media.png

_Przyciski__1_.png

_Przyciski__2_.png

__Przyciski__3_.png

galeria.png

screen__1_.png

screen__2_.png

screen__3_.png

screen__4_.png

screen__5_.pngscreen__6_.png

screen__7_.png

135920faa9218129f3abd4ef66033bf6.png

___Admini.png

• Odpowiedzi 168
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ale staramy się być często na ts i dlatego też jest Modreq.

@Edit
Czy można wiedzieć co stało się z tą wiadomością załączoną na obrazku

ApplicationFrameHost_2016-08-26_12-22-28

Opublikowano

Czy tu jest w planach 13 edycja? Ta mapa już stara i na pewno odswiezylo by to pingi zwlaszcza że ktoś co chwilę autocraftuje ultimaty itp.

ćpanie, ćpanie, ćpanie pochłonie dobrego chłopaka, zabierze cureczke mamie

Opublikowano

Według ciebie stara to ile? I ta edycja wcale długo nie trwa. Pingi możesz mieć od internetu a z tego co się orientuje to nie ma jakichś lagów odczuwalnych. Jednak wszelkie problemy proszę zgłaszać.

Opublikowano

Jak najbardziej polecam serwer profesjonalna i ogarnięta administracja :) + posiadają autorski silnik. Jednym słowem najlepszy serwer z modami na którym grałem i gram ♥

hex.svg

PLAYBASE - Nowoczesna lista serwerów gier

Opublikowano

Wgl nie odpala mi sie launcher. Poradzicie cos? Robiłem wszystko tak jak pisali, a najszybciej jak dla mnie problem by sie wyjaśnił jakby ktoś wrzucił na hosta paczke modow :D

1384358313-U695412.png

Opublikowano

Wgl nie odpala mi sie launcher. Poradzicie cos? Robiłem wszystko tak jak pisali, a najszybciej jak dla mnie problem by sie wyjaśnił jakby ktoś wrzucił na hosta paczke modow :D

Możesz odezwać się na pw bądź ts? Postaram ci się wtedy pomóc.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...